Voor verzendingen buiten NL neem contact met ons op via het contact formulier.

The power of Rosemary

Rozemarijn - elfenblad, wierookkruid, zeedauw is een plant die valt onder de zon, het element vuur, de mannelijke energie. Met zijn krachten van bescherming, liefde, lust, heling, jeugd en reiniging

Deze speciale plant heeft zo veel mooie eigenschappen, zowel op het gebied van magie als op het gebied van geneeskracht. 

Magie

De rook van de rozemarijn verspreidt krachtige trillingen en is dus goed te gebruiken om een plek te reinigen en van negatieve energie af te komen. Zeker op het moment dat je zelf magie gaat toepassen is rozemarijn een goede side- kick. Wist je dat rozemarijn één van de oudste soorten wierrook is?

Deze kruid verdrijft nachtmerries als je hem onder je kussen plaatst. Ook als je rozemarijn onder je bed legt beschermd hij jou tegen al het kwaad. 

Wist je dat rozemarijn vroeger vaak bij de voordeur geplant werd als beschermer van het huis? Het weert dieven en andere ongewensten gasten en energieën af. 

Rozemarijn wierrook word vanouds gebruikt voor liefdes en lust magie. 

Geneeskracht

Rozemarijn ondersteunt de bloedsomloop. Dit kruid word vaak toegepast bij een lage bloeddruk!

Zo helpt dit kruid ook bij koude handen en voeten. Rozemarijn bevordert de spijsvertering en wekt de eetlust op. Ook bij maag krampen is de rozemarijn de redder! De geur van rozemarijn helpt bij hoofpijn en focus. Ruik aan rozemarijn zodra je vermoeid bent en hoofdpijn krijgt, het zorgt er voor dat je weer de focus te pakken krijgt! Hetzelfde geldt voor vermoeide spieren. Een massage olie met rozemarijn is dan jouw beste vriend!

 

Liefs x


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.