Voor verzendingen buiten NL neem contact met ons op via het contact formulier.


Spirtueel Bewustzijn

Soms heb je wel eens het gevoel dat alles klopt, dat alles aanwezig is. Het gevoel van onze ware essentie. Dat gevoel komt zodra jij de rem kan zetten op jou denken, jouw overdenken. Als je in stilte kan zitten en naar de stem van je ziel kan luisteren. De vraag is nu alleen, hoe?

 

Zit je vast in oude patronen? Zijn jouw gedachte regelmatig of zelfs vaak depressief? Leef jij meer vanuit angst dan vanuit liefde en vertrouwen? Je bent echt niet de enige. Spiritueel Bewustzijn helpt je op weg om een andere weg in te slaan.

 


Herinner het weer

Wij hebben alle tools meegekregen die wij nodig hebben om een optimaal en gelukkig leven te leiden. Zonder dat we ons daar bewust van zijn beschikken we allemaal over alle antwoorden die wij zoeken. Het is vaak alleen een kwestie van herinneren. Door te herinneren openen we de weg naar onze ziel. Zo vinden wij de antwoorden en de verbinding die we zo graag wensen en misschien even kwijt waren.

 


 

Alles begint bij de kern

Met Spiritueel Bewustzijn gaan we terug naar de kern. Waarom voel jij je zo, wat is het dat jou tegenhoud? Komt dit voort uit vorige levens? De ervaring vanuit het huidige leven? Of misschien wel de spanning van het volgende leven? Door een beginpunt bloot te leggen kunnen wij gaan schoonmaken. Deze schoonmaak is nodig om ruimte te creëren voor hetgeen dat wij wél in ons leven willen hebben.

 


 

De uitnodiging

Zodra er ruimte is gaan wij uitnodigen wat wij willen ontvangen in dit leven. Denk aan liefde, vrijheid, openheid, rust en vrede. Vanuit die ruimte kunnen wij manifesteren en begint jouw leven de vormen aan te nemen die jij wenst. Wat is het dat jij nu echt wilt? Wat het ook is. Het is al van jou! Realiseer je dat er alleen maar wordt gewacht op jouw uitnodiging.


Met Spiritueel Bewustzijn gaan wij in gesprek via Zoom of Skype.

Het eerste gesprek zal een kennismakings gesprek zijn van 30 minuten. Dit kennismakingsgesprek zal jou niks kosten! Zodra wij een tweede gesprek inplannen gaan wij aan de slag met het echte werk. Na afronding van ons gesprek krijg jij een geleide meditatie opgestuurt waarbij jij jouw elementen die omhoog kwamen kunt verankeren. Je krijgt ook huiswerkopdrachten mee zoals onder andere schrijf opdrachten en visualisatie opdrachten. 


Spiritueel Bewustzijn 1:1 sessie 60 minuten € 55,55
Spiritueel Bewustzijn 1:1 vervolg sessie € 33,33

Wil jij je aanmelden voor een sessie? Of heb je nog vragen? Je kan mij bereiken via info@tarotandtea.nl of via 06 - 12722698